coronavirus

Als gevolg van het coronavirus (COVID-19) kan informatie over evenementen verouderd zijn. Neem contact op met de organisatoren van het evenement om de details te bevestigen.

20% korting op alle rompers

 

20% korting op alle rompers

 

  • Doordat rompertjes uit één stuk bestaan voorkomt dit een blote buik en rug. Je baby verliest zo niet onnodig warmte en jij hoeft hier dus niet de hele tijd op te letten.
  • Een romper houdt de luier op zijn plaats, dit verkleint de kans op lekkage.
  • De drukknopjes aan de onderkant van het rompertje zijn makkelijk bij het verschonen.
  • Een overslagrompertje kan je om je baby heen slaan. Hierdoor hoeft het hoofdje er niet doorheen, dit maakt het aankleden een stuk eenvoudiger.
  • Je hebt mouwloze rompertjes, met korte mouwen en lange mouwen. De keuze tussen deze rompers heeft meer met jouw persoonlijke voorkeur te maken, dan het seizoen. Het is namelijk niet zo simpel dat je voor een zomerkindje mouwloze rompertjes koopt en voor een winterkindje rompers met lange mouwen.

    In de winter trek je normaal gesproken een warme trui over de romper aan en is de romper gewoon een extra laagje. Sommige ouders vinden in dat geval een romper met korte mouwen zelfs een stuk makkelijker om een trui overheen aan te trekken.

    Als het zonnetje schijnt daarentegen kan een romper met lange mouwen juist fijn zijn. Je baby’s huidje is erg kwetsbaar voor de zon en kleding helpt bij de bescherming van zijn huid.

20% korting op alle rompers

Login om te antwoorden

pinkorblue

noppies

Oilily

Raponsje

bunnies