duurzaam en verantwoord geproduceerd speelgoed.

 

 

Speelgoedwinkel PlanetHappy.nl richt zich op duurzaam en verantwoord geproduceerd speelgoed. Service staat hoog in het vaandel, de verzendkosten zijn laag, alles wat u ziet is op voorraad en u heeft snel een antwoord op uw vraag via mail of telefoon. Speelgoedwinkel PlanetHappy.nl heeft een prachtig assortiment houten speelgoed, dit is waar wij in zijn gespecialiseerd. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al het andere speelgoed zoals kraamcadeaus, knuffels, creatief speelgoed, kinderboeken of constructiespeelgoed.

Uit het assortiment van planethappy:

Sylvanian Families Donutwinkel 5239

Fenna Beer is een echte zoetekauw en ze maakt graag heerlijke toetjes en tussendoortjes voor Sylvanians met een knorrende maag. Thee, taarten, donuts, muffins: door deze bijzondere set loopt bij je Sylvanians het water in de mond br/br/Inhoud: br/1 beerfiguur br/1 displaystand met planken br/1 displaytafel br/Donuts br/Tafelgerei br/Vele andere accessoires

€ 22,99

Lees verder

Product
 

Megaform Sensory Floor Tiles 50x50cm

Megaform Sensory Floor Tiles 50x50cm

€ 164,99

Lees verder

Product
 

Sylvanian Families Town Series Marsmellow Muis 5364

Grote zus marshmellow muis - kent alle trends, van antiek tot modern. Ze is een meubelontwerper met een breed scala aan genres. Niet alleen getalenteerd in het maken van meubels, ze is ook goed in interieurontwerp. br/Goed geïnformeerd en slim, houdt grote zus marshmellow muis ook van opruimen en ze heeft genoeg trucjes in petto om dit te doen. br/Haar hobby is het spelen van bordspellen. Ze nodigt andere stadsmeisjes uit om bordspellen te spelen in haar kamer waar ze ook zo trots op is. br/Er is veel te leren wanneer je met een grote zus marshmellow muis praat, waardoor ze vaak gezien kan worden terwijl ze advies geeft aan grote zus chocoladekonijn, en waarbij ze soms laat op de avond blijft praten over het werk. br/br/Inhoud: br/Grote zus marshmellow muis, tas (in totaal 2 onderdelen)

€ 10,39

Lees verder

Product
 

Schmidt Victoriaans Herenhuis, 1000 stukjes Puzzel 10

Puzzel met een romantische afbeelding van Dominic Davison, een Engelse kunstenaar. Dominic's liefde voor het platteland en de architectuur in zowel Engeland als Amerika resulteert in deze charmante afbeeldingen van huisjes, herenhuizen en koloniale herenhuizen.

€ 17,99

Lees verder

Product
 

Lilliputiens Marius activiteitenspiraal

Dit praktische activiteitenspeeltje laat zich makkelijk bevestigen rond de babybox, de babystoel of de buggy. Marius de neushoorn biedt een waaier aan activiteiten en verrassende ontdekkingen voor de allerkleinsten. Zo worden autoritjes of wandelingen nog leuker. br/br/Wasinstructies: br/Wasbaar aan de oppervlaktebr/br/Afmeting product: br/24 x 12 cm

€ 40,00

Lees verder

Product
 

Souza Schoentjes hoge hak Madeleine, roze metallic, mt 34 (1 paar)

Souza Schoentjes hoge hak Madeleine, roze metallic, mt 34 (1 paar)

€ 39,95

Lees verder

Product
 

Plan Toys houten bulldozer speciale editie

Maak de weg vrij op de bouwplaats Deze bulldozer heeft een speciaal handvat zodat kinderen hem naar links of rechts kunnen richten. Ze kunnen met de bulldozer bewegen, slepen, tillen en trekken. Geschikt vanaf 3 jaar.

€ 120,00

Lees verder

Product
 

Het hele planethappy assortiment

Geen overeenkomende items gevonden

⯑ Ontdek een wereld aan nieuwe voorjaarsmode!

 

Nieuw seizoen, nieuwe musthaves!

nieuwe collectie

YES, de nieuwe collectie is gelanceerd en wij zijn in de wolken! Van colourful fashion van Me & My Monkey tot stoere streetwear van Raizzed en nog veel meer. Ontdek een wereld aan nieuwe voorjaarsmode! Laat ze stralen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Vintage Kilo Sale