Gezinnig is dé site voor moeders met jonge kinderen die op zoek zijn naar gemak en handige spullen voor hun drukke gezin! Je vindt er werkelijk alles, dus 100% slagingskans! De webshop staat bomvol praktische weekplanners, vrolijke kletsboeken, unieke cadeautjes en meer praktische producten. Slimme dingen voor gezinnen.

In de webshop vind je een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Magnetische weekplanners, maandplanners met feestelijke knipvellen, handige memobloks, vrolijke kletsboeken en nog veel meer. Praktische tools en inspiratie voor alle facetten van het gezinsleven: voor mij, voor kids, voor ons, voor thuis en op reis. Gezinnig ontwerpt ook producten onder eigen label, op de site voorzien van het stempel ‘eigen merk'.

Uit het assortiment van Gezinnig


Kletskaart sorry

Juist in dit digitale tijdperk is het hartstikke leuk om post door de brievenbus te ontvangen. Het bijzondere aan deze ansichtkaart is dat de ontvanger uitgenodigd wordt om de vraag/opdracht op de voorkant in te vullen en de kaart terug te sturen aan de afzender. Per post of middels een foto via WhatsApp. Deze kaart is ook verkrijgbaar als onderdeel van Kletspost. Die set bevat 30 verschillende kaarten met uiteenlopende onderwerpen. Voor verjaardagen, logeerpartijtjes, zwemlessen, wiebeltanden, schoolreisjes, vakanties. Er zijn genoeg gelegenheden in een kinderleven die wel wat extra aandacht of aanmoediging verdienen. Afmeting 10 x 15 cm.

€ 1,25

Lees verder

Product
 

Checkpad blauw

Maak kennis met de nieuwste uitvinding van Gezinnig: de Checkpad. Een dagplanner voor taakjes in de ochtend en avond. De Checkpad versoepelt het uitvoeren van dagelijkse handelingen en bevordert de zelfstandigheid. Al aangekleed? Check! Je tanden gepoetst? Check! Je gymtas ingepakt en je haren gekamd? Check! De Checkpad is een hulpmiddel voor kind en ouder om de ochtend- en avondroutines te versoepelen. Vanaf nu hoeven ouders niet meer 100 keer te roepen wat er allemaal nog moet gebeuren. De Checkpad laat zien wat er van een kind wordt verwacht. Dat scheelt tijd en stress. Soepele dagplanning Kies, bij voorkeur samen met je kind, hoeveel en welke magneetjes je op de Checkpad gaat plaatsen. Welke dagelijkse handelingen kan je kind zelfstandig doen? Wat vergeet hij vaak? Bij kleine kinderen begin je met minder dan 8 taakjes. De voorkant is bedoeld voor de ochtend en de achterkant is bedoeld voor de middag/avond. Op 54 magneetjes (waarvan 4 blanco) staan heldere illustraties van de meest voorkomende taken en activiteiten uit het ochtendritueel en het avondritueel. Van sommige magneetjes zijn er twee, zodat je die in de ochtend en avond kunt gebruiken zonder magneetjes te verplaatsen. Iedere keer als een taakjes is gedaan, draai je het wieltje een halve slag, van gekleurd (moet nog gedaan) naar wit (taak is gedaan). Na de ochtendtaken draai je de hele Checkpad om en staat hij klaar voor de middag/avond. De Checkpad is bedoeld voor één kind vanaf 3 jaar tot ongeveer 12 jaar. Inhoud: 1 Checkpad (6 x 20 cm) 54 magneetjes handleiding + legenda Welke magneetjes zitten erbij?

€ 24,95

Lees verder

Product
 

Taalkwartet Spaans

Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in een vreemde taal met 18 kwartetten over allerlei onderwerpen zoals eten, drinken, vakantie, sport, gebouwen, vervoer, het weer en nog veel meer. Taalkwartet kun je op twee niveaus spelen: alleen op het woord of op de hele zin. Inhoud: 72 kaarten (vormen samen 18 kwartetten) + 13 kaartjes met uitleg over uitspraak, veelgebruikte uitdrukkingen, basiswoordenschat, belangrijke werkwoorden en handige grammaticaregels. Voor 2 tot 4 spelers of teams. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar (groep 6).

€ 9,95

Lees verder

Product
 

How2talk2kids effectief communiceren

How2talk2kids is een waanzinnig goed 'zelfhulpboek' voor ouders. Verplichte kost wat ons betreft! Het boek staat boordevol praktische voorbeelden van communicatievaardigheden die je als ouder kunt toepassen. Als je dit consequent doet, zal je kind meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld krijgen. Zoals het hier staat lijkt het wel een toverformule... maar dat is het natuurlijk niet. Je moet echt zelf aan de slag. Maar geloof ons, dat is helemaal niet erg. De resultaten zijn het meer dan waard! Over How2talk2kids Waarom dit boek zo bijzonder is? Het laat je zien hoeveel invloed je manier van praten heeft op je kind. De onderliggende theorie is van psycholoog dr. Haim Ginott. Hij heeft aangetoond dat er een direct verband bestaat tussen hoe kinderen zich voelen en hoe zij zich gedragen. Hoe kun je als ouder helpen dat een kind zich goed voelt? Ten eerste door hun gevoelens te accepteren. Regelmatige ontkenning ('welnee, je hebt het niet koud', 'dat zeg je alleen maar omdat je moe bent', 'het is allemaal niet zo erg') kan kinderen verwarren of woedend maken. Ze krijgen de boodschap dat ze zelf niet weten wat hun gevoelens zijn, laat staan dat ze erop kunnen vertrouwen. Voor wie nu bijna afhaakt.... Dit houdt dus níet in dat je je kind overal zijn zin in moet geven of dat je geen regels mag stellen. Het boek is doorspekt met voorbeelden van hoe je dit juist wel kunt doen. Alleen houd je voortaan beter rekening met de gevoelens van je kind. Bovendien stimuleer je door op een bepaalde manier tegen je kind te praten de autonomie (zelfstandigheid) van je kind. De hoofdstukken: Omgaan met gevoelens Coöperatief gedrag Alternatieven voor straf Aanmoedigen en autonomie Effectief prijzen Bevrijden van rollen Vaardigheden samenvoegen 212 pagina's, formaat: 14,5 x 20 cm Van de achterflap: Adele Faber en Elaine Mazlish hebben een respectvolle manier van communiceren ontwikkeld. Ze bieden effectieve communicatievaardigheden, direct toepasbaar op elk kind van 2 tot 20 jaar. beter omgaan met de negatieve gevoelens van je kind grenzen stellen terwijl de relatie met je kind goed blijft en zich zelfs verdiept kind neemt verantwoordelijkheid voor zijn gedrag en komt zelf met oplossingen effectief prijzen en je kind bevrijden uit een vaste rol Meer lezen Voor wie snakt naar meer: Heleen de Hertog (die de Nederlandse bewerking van dit boek heeft gemaakt) geeft ook workshops. Meer informatie op How2talk2kids.

€ 23,50

Lees verder

Product
 

101 boodschappen blok oranje

Handig memoblok voor je boodschappenlijstje. Op elke pagina staan de meest gangbare artikelen die je per week nodig kunt hebben. Kruis ze aan en klaar is Kees! Waarom het 101 boodschappenblok?  Minder vergeten boodschappen - leg 'm op een vaste plek in de keuken en noteer het direct als iets (bijna) op is. Tijdwinst bij het maken van je lijstjes - ook in de winkel bespaar je tijd doordat de artikelen op eenzelfde manier gegroepeerd zijn als in de (meeste) winkels. Voldoende ruimte voor je eigen aanvullingen en specifieke wensen. Het blok heeft 52 identieke pagina's. Bovenaan is ruimte om voor meerdere dagen of een hele week menusuggesties te noteren - die kun je bewaren om later nog eens te gebruiken. Formaat: 15,5 x 27 cm. Een vrolijke aanwinst voor ieder aanrechtblad. Handig voor jezelf én leuk als cadeautje!

€ 9,50

Lees verder

Product
 

Kletskaart eerste schooldag

Juist in dit digitale tijdperk is het hartstikke leuk om post door de brievenbus te ontvangen. Het bijzondere aan deze ansichtkaart is dat de ontvanger uitgenodigd wordt om de vraag/opdracht op de voorkant in te vullen en de kaart terug te sturen aan de afzender. Per post of middels een foto via WhatsApp. Deze kaart is ook verkrijgbaar als onderdeel van Kletspost. Die set bevat 30 verschillende kaarten met uiteenlopende onderwerpen. Voor verjaardagen, logeerpartijtjes, zwemlessen, wiebeltanden, schoolreisjes, vakanties. Er zijn genoeg gelegenheden in een kinderleven die wel wat extra aandacht of aanmoediging verdienen. Afmeting 10 x 15 cm.

€ 1,25

Lees verder

Product
 

Super Family planner 2021

Deze maandplanner voor het hele gezin kijkt al jaren mee in duizenden spitsuurgezinnen, vanaf de koelkast, de wc-deur of het prikbord. Hij is handig en hip, informatief en vrolijk, en bevat meer dan 1.000 gekleurde stickers. De editie voor 2021 heeft een nieuwe naam: Super Family Planner (voorheen Family Survival Planner) De familyplanner biedt helder overzicht van één maand. Elke maand heeft twee pagina's en  voor iedere dag is er een hokje (5 x 8,5 cm) om alle afspraken in te noteren. Zo weet iedereen ruim van tevoren of er een oppas geregeld moet worden, wanneer een balletuitvoering plaatsvindt en welke dagen studiedagen zijn. Met deze familyplanner voorkom je dubbele afspraken en onaangename verrassingen. Met meer dan 1000 kleurige stickers - leuk voor de kleintjes - en veel praktische tips. Uiteraard ook een lijstje met alle vakanties en feestdagen en ruimte voor belangrijke telefoonnummers. De Super Family Planner 2021 loopt van augustus 2020 t/m december 2021. Formaat: 38 x 28 cm (uitgeklapt 56 cm hoog).

€ 19,99

Lees verder

Product
 

Het hele gezinnig assortiment

Geen overeenkomende items gevonden

Super weekenddeal: 60% korting op ALLE* winterkleding

De Vintage Kilo Sale