voor moeders met jonge kinderen die op zoek zijn naar gemak en handige spullen voor hun drukke gezin!

 

praktische en vrolijke gezinsproducten. Gezinnig heeft een uitgebreide collectie planning tools en kletsboeken, waaronder het populaire Slaapklets, een dagboek voor het slapengaan. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Assortiment Gezinnig

Login om te antwoorden

Gratis oppasapp Bsit

Wil je weleens een avondje uit, maar heb je geen goede oppas? Als je ouders of het buurmeisje toevallig niet kunnen helpt Bsit je snel een betrouwbare oppas te vinden. Ouders in de buurt delen hun oppas, waar jij vervolgens een beroep op kunt doen. Via de app kun je ook makkelijk met ouders in de buurt chatten of bellen. Super handig!

Download Bsit

Login om te antwoorden

Familieplanning met Cozi gratis familie app

app-cozi33.jpgIn een gezin heeft iedereen zijn eigen drukke leven. De kinderen moeten naar school en hebben als ze ouder worden verschillende roosters. Zelf moet je werken, boodschappen doen en de was moet ook nog gedaan worden. Kortom een gezin is een drukke bedoeling waar het moeilijk is om het overzicht te bewaren Cozi is een gratis app die kan helpen om de drukke familieplanning samen te brengen. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan. Verjaardagen, afspraken bij de dokter en alle andere plannen komen bij elkaar in deze overzichtelijke gratis app.

Download de app

Login om te antwoorden

Charly Cares is dé Oppas App die ouders ontzorgt bij het vinden van een betrouwbare oppas uit de buurt

Charly Cares is dé Oppas App die ouders ontzorgt bij het vinden van een betrouwbare oppas uit de buurt — of dat nu voor de vaste woensdagmiddag is of een last minute avondje uit. Zoek, selecteer & boek. Met één druk op de knop boeken ouders via onze Oppas App een persoonlijke gescreende oppas — ook wel Oppas Angel genoemd. Onze Angels worden na iedere oppasdienst verplicht beoordeeld door de ouder, op deze manier houden we ons netwerk transparant en betrouwbaar. Inmiddels heeft Charly Cares al meer dan 30.000 betaalde oppasdiensten afgerond, 8.000 ouders (per september 2017) en 5.500 Oppas Angels. Ook zijn wij al actief in zes steden: Amsterdam, Amstelveen, Haarlem e.o., Den Haag, Rotterdam en Utrecht!

Login om te antwoorden

Oppasland brengt ouders en oppassers of gastouders bij elkaar

Login om te antwoorden

Super weekenddeal: 60% korting op ALLE* winterkleding

De Vintage Kilo Sale