Kinderspeelgoed Spelen

🦒 Van paarden tot safaridieren! De leukste speelfiguren shop je nu!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Shop het leukste speelgoed voor elk rollenspel!
Zit jouw kleintje boordevol fantasie tijdens het spelen? Dan zijn de leukste speelfiguren waarschijnlijk niet weg te denken uit jullie huis! Vul de veestapel aan met de leukste boerderijdieren, maak het familieverhaal compleet met de leukste huisdieren van Sylvanian Families of haal de Freek Vonk in jouw mini naar boven met plastic schorpioenen en slangen. Shop de leukste speelfiguren voor jong en oud en zorg voor urenlang speelplezier!
 
   
Shop nu het leukste speelgoed voor elk rollenspel!
 
   

Login om te antwoorden

⚽ Shop nu sport en spel buitenspeelgoed!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Shop het leukste sport en spel buitenspeelgoed!
De lente is in aantocht! En dat betekent warmere temperaturen en meer tijd buiten doorbrengen. Haal de winnaarsmentaliteit in elkaar naar boven en daag de ander uit voor een potje voetbal of een spelletje Kubb. In beweging zijn is niet alleen leuk, maar ook nog eens super gezond. Met welk speelgoed starten jullie de lente?
 
   
Shop nu het leukste buitenspeelgoed!
 
   

Login om te antwoorden

Van driewieler tot loopfiets en van zijwieltjes naar los fietsen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Shop nu de leukste kinderfietsen!
De eerste zonnestralen zijn een feit, dus we gaan rollend het voorjaar in! Van driewieler tot loopfiets en van zijwieltjes naar los fietsen, voor elke fase in het leven van jouw kleintje ben je bij ons aan het juiste adres. En heeft jouw mini behoefte aan wat afwisseling? Verras hem of haar dan met een stoere skelter met bijpassende aanhangwagen of een gave aluminium step! Ga er lekker op uit en rol de zomer tegemoet!
Shop nu de leukste kinderrijtuigen!

Login om te antwoorden

de leukste kaartspellen!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Shop nu de leukste kaartspellen!

Shop nu de leukste verkleedkleding!
We zijn helaas nog steeds veel aan huis gekluisterd. En nu de temperaturen buiten tot onder het vriespunt gedaald zijn betekent dat: tijd voor spelletjes die je lekker binnenshuis kunt spelen! Van klassieke kwartetspellen tot het populaire spel Beverbende en nog veel meer. We hebben de leukste spelletjes op een rijtje gezet voor heel veel gezellige momenten met jouw gezin. Let’s play a game!
   
Shop nu de leukste kaartspellen!
 
   

Login om te antwoorden

🧩 Speel en leer tegelijk met educatief speelgoed!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Speel en leer tegelijk met educatief speelgoed!

Shop nu educatief speelgoed!
Van leren op school naar (spelenderwijs) leren in huis. Je scoort bij ons het leukste educatieve speelgoed voor een lesje thuisscholing! Leren en spelen tegelijkertijd is de ideale combinatie, omdat je kleintje de hersenen traint op een speelse wijze. Dit kan aan de hand van toffe leercomputers, kleurrijke leerklokken, leersystemen of verschillende educatieve spellen. Wat dacht je van een leuk rijg- of ordeningsspel? Met ons educatieve speelgoed wordt thuisscholing een eitje!
Educatief speelgoed

Login om te antwoorden

🧵 Shop nu alles voor de creatieve knutselaar!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Shop nu alles voor de creatieve knutselaar!

Knutselen voor groot & klein
Knutselen is goed voor de creatieve ontwikkeling van kids. En nu er helaas niet op school geknutseld kan worden, is het up to you! Van kartelscharen, tot potloden en stickervellen of complete knutselboxen... Alles voor een creatieve middag, scoor je gemakkelijk in onze webshop. Ga aan de slag, samen met jouw kleine kunstenaar!
Knutsel spullen voor groot & klein
 
 

Login om te antwoorden

🧸 Shop nu de liefste poppen en knuffels!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Shop nu de liefste poppen en knuffels!

Een vriendje voor iedereen!
Vind jij het ook zo fijn om tijd thuis door te brengen met deze winterse temperaturen buiten? Kids aan het spelen met hun knuffels en poppen en pap en mam bespreken de (thuis)werkdag. Kan de verzameling nog wel een extra vriendje gebruiken voor jouw lieveling? Je bestelt de leukste HABA, Lodger en Ty Beanie knuffels en poppen gemakkelijk online.
Alles voor in het poppenhuis!
De liefste knuffels!

Login om te antwoorden

Subcategorieën

Speelgoed 51

Goed speelgoed is voor de ontwikkeling van kinderen ontzettend belangrijk. Natuurlijk is speelgoed leuk  en we zijn geneigd er zoveel mogelijk van te willen hebben. Niet al het speelgoed valt onder de noemer "goed speelgoed". Het moet aan een aantal voorwaarden voldoen het moet  kinderen  helpen zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen. Bij goed speelgoed gaat het er vooral om dat het speelgoed de fantasie van je kind prikkelt. Goede houten blokken of een goede houten puzzel zijn op een bepaalde leeftijd goed speelgoed. Alle plastic meuk met piepjes, geluiden overprikkelen kinderen vaak en doen te weinig beroep op hun fantasie. Overstelp kinderen niet met teveel speelgoed. Op verjaardagen willen kinderen nogal eens teveel krijgen. Ouders, grootouders ooms en tantes bieden tegen elkaar op met kado's. Aan het eind van de dag zit je met een huilend oververmoeid kind. Terwijl je met een mooie zandbak of schommel beter af was. Organiseer en coördineer het daarom een beetje. Minder is vaak beter.

Je kunt je ook de vraag stellen of al het speelgoed nieuw moet zijn. Daarom een

Overzicht van markten met gebruikte kinderkleding en speelgoed

pinkorblue

noppies

Oilily

Raponsje

bunnies

de wolf en de drie varkentjes

lego

prenatal muziekdoosje