Zomer deals 🌞Tot 25% korting op natuurlijke schoonmaak en verzorging

Login om te antwoorden

De luier- en drogistaanbiedingen van deze week!


Koop Maandbox
 
Koop nu
 
PAMPERS BABY DRY
maat 8 - 104 luiers
€ 38,89
Koop nu
 
GEZICHTSMASKERS
verschillende bekende merken
vanaf € 1,51
Koop nu
 
PAMPERS STARTPAKKET
69 luiers maat 1
136 luiers maat 2
+ Sensitive Billendoekjes
€ 47,99
Koop nu
 
 
 
 
 
 
 

Login om te antwoorden

Milieuvriendelijke bamboe wattenstaafjes

Wattenstaaf van bamboe

plastiek gemaakt voor eenmalig gebruik wordt in een paar seconden gemaakt, een keer gebruikt en vervolgens is er honderden jaren nodig om af te breken. Gemiddeld gebruiken we een plastic tasje bijvoorbeeld maar 12 minuten voor we het weggooien. Door het snelle verbruik groeit de berg plasticafval almaar door. Tenzij de mens op een andere manier omgaat met plastiek omgaat, zal er in 2050 qua gewicht meer plastiek in de zee liggen dan vissen. Dit is becijferd in een nieuw rapport dat werd gepubliceerd door de Ellen MacArthur Foundation naar aanloop van het World Economic Forum. Koop je ipv plastieke wattenstaafjes deze wattenstaafjes van bamboe, dan help je al weer een beetje mee om de plastiekberg te verminderen.

Een doosje met 100 stuks kost €1,59

Bestel

De Weegschaal is specialist in de verkoop van gezondheidsartikelen, natuurvoeding, dieetvoeding, glutenvrij, voedingssupplementen, huid & lichaam vezorging en drogisterij artikelen.
Via Afterpay betalen is mogelijk op Deweegschaal.nl. Afterpay is een nieuwe manier van veilig betalen van de online bestelling. Men ontvangt eerst de producten, pas daarna hoeft de betaling te worden voldaan. 

Assortiment: Assortiment
directe link naar: Natuurvoeding
directe link naar: Verzorging

 

Login om te antwoorden

Geniet van de zon, maar bescherm je kind tegen teveel uv-straling

Blootstelling van de huid aan UV-straling is de voornaamste oorzaak van
het ontstaan van huidkanker, en dan vooral door onverstandig
zongedrag. De vergrijzing en de aantasting van de ozonlaag blijken
slechts een deel van de toename aan huidkanker te verklaren. Het
blootstellingsgedrag lijkt de hoofdrol te spelen en daarbij zijn het dragen
van minder bedekkende kleding, meer vrije tijd en langere (zon/strand)
vakanties van belang, maar ook klimaatverandering en het gebruik van
kunstmatige UV-bronnen voor bruining dragen mogelijk bij.

 Zwitsal Zonnespray Kids SPF 50+ 0% parfum 200 ml - 1 stukDat we ons goed moeten insmeren als we de zon in gaan, dat weten we inmiddels wel. Dat er zelfs badkleding bestaat die ons beschermt tegen de schadelijke UV straling weten we natuurlijk ook wel, maar weet jij precies hoe dat werkt? En wil je wel eens weten of je moet smeren, of dat je beter een UV beschermende t-shirt kan dragen? In dit artikel kom je erachter!

Bescherm je goed, maar geniet vooral van de zon
Ten eerste, geniet vooral van de warme zonnestralen! Want dat wordt wel eens vergeten in de artikelen waarin het belang van goede bescherming wordt aangeprezen. Het lijkt wel alsof je bang moet zijn van onze zon. Niets is minder waar, je wordt er juist gelukkig van en het is mega goed voor onze gezondheid. Je moet alleen zorgen dat je huid niet verbrandt. En dat kan je op verschillende manieren voorkomen. Door je in te smeren, door je huid te bedekken of de schaduw op te zoeken.

De bescherming van UV-kleding
Je insmeren doe je met anti-zonnebrandmiddel. Wil je daar meer over weten, lees dan mijn blogje ''Adviezen en tips over zonbescherming''. UV-werende kleding heeft een paar voordelen ten opzichte van zonnebrandcrème. Het biedt namelijk een constante manier van bescherming en na het zwemmen verliest het zijn werking niet. Dan zou je toch ook gewoon een T-shirt kunnen dragen, vraag je jezelf dan waarschijnlijk af. Maar er is uiteraard verschil tussen UV-kleding en een normaal T-shirt. Een normaal wit T-shirt heeft een beschermingsfactor van maximaal 10. UV-kleding heeft doorgaans een beschermingsfactor van 60 of 80 (deze wordt vermeld op het etiket in je UV-kleding). Hoe hoger de beschermingsfactor, hoe langer je in de zon kan. Met beschermingsfactor 50 kan je

namelijk 50x10 minuten in de zon zitten, met een gewoon wit T-shirt dus 10x10 minuten. Reken maar uit!

Bestel Zwitsal Zonnespray Kids SPF 50+ 0% parfum 200 ml

Amazon:uv-werende zwemkleding voor kinderen

Login om te antwoorden

Pampers aanbieding tot 70% korting op = op

Dé goedkope drogist
Uw favoriete drogisterij artikelen online bestellen voor de laagste prijs? Voordeeldrogisterij is dé goedkope drogist in A-merken op het gebied van verzorging, gezondheid en schoonmaak. Door het inkopen van grote partijen is Voordeeldrogisterij in staat om prijsverlagingen te hanteren die kunnen oplopen tot 70%. Naast de lage prijzen die Voordeeldrogisterij hanteert staan er elke week kortingsacties en dagaanbiedingen centraal bij Voordeeldrogisterij. Wees er daarom snel bij, want OP=OP en weg is pech bij Voordeeldrogisterij.

Goedkope drogisterij in A-merken
Een drogisterij online vinden waar uw favoriete drogisterij artikelen altijd in de aanbieding zijn? Voordeeldrogisterij is dé goedkope drogisterij in A-merken als Gillette, Nivea, L’oreal, Ariel, Oral B, Pampers, Dreft, Robijn & Veel meer! 

Login om te antwoorden