Voordeelweken! 20% korting op alle positie denim

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Voordeelweken! 20% korting op alle positie denim

Voordeelweken! 20% korting op alle positiekleding denim

Zwangerschapskleding kan je fysieke ongemakken verminderen, aangezien knellende kleding bij een opgezette buik erg oncomfortabel is. In een periode waarin enorm veel verandert, zowel in je lichaam als je in je leven, is het extra belangrijk dat je je lekker voelt in wat je draagt.

Zwangerschapskleding die perfect bij jouw lichaam en je stijl past, kan hiervoor zorgen. Als je blij bent met de kleding die je draagt, zit je lekkerder in je vel en voel je je waarschijnlijk ook meer zelfverzekerd. En laten we eerlijk zijn, die 9 maanden zwangerschap gaan helaas niet altijd over rozen. Je verdient het dus om jezelf te verwennen met iets waar je je goed door voelt!

Daarnaast is de periode waarin je positiekleding draagt vaak langer dan enkel de duur van je zwangerschap. Grote kans dat je die lekker zittende positiebroek een paar maanden na de bevalling nog steeds draagt. Het duurt namelijk toch wel even voor je buik weer helemaal zijn normale proporties terug heeft. Ideaal om dan een comfortabele broek aan te trekken als je oude broeken nog niet lekker zitten (wat geheel logisch is!).

Login om te antwoorden

pinkorblue

noppies

Oilily

Raponsje

bunnies