Assortiment:

Prénatal Badthermometer

Met deze badthermometer meet je de temperatuur van het water voordat je, je kindje in bad doet. Zo kan je kindje altijd veilig badderen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

€ 5,99

lees verder

Product
 

Heltiq Onderlegger 5 Stuks

De HeltiQ Onderlegger kan gebruikt worden voor het opvangen van bloed en vruchtwater bij een thuisbevalling. Daarnaast kan de onderlegger ook gebruikt worden na de bevalling wanneer er sprake is van navloeien. De HeltiQ Onderlegger heeft een sterk absorberende kern en is voorzien van een vochtverdelende tissuelaag. Hierdoor blijft het matras beschermd tegen doorlekken. Inhoud: 5 stuks (60 x 60 cm)

€ 6,69

lees verder

Product
 

Proud Mama Zwangerschapsketting

Proud MaMa zwangerschapsketting met een zilver kleurige babybel met voetjes inclusief een lange leren ketting. Deze zwangerschapsketting draag je laag op de buik. Aan de ketting zit een label met een hartje. De Proud MaMa zwangerschapsketting met bola is een leuk cadeautje voor een zwangere vriendin, buurvrouw, nichtje, collega... Na +/-5maanden zwangerschap is het inwendig oor van de ongeboren baby reeds ver ontwikkeld en staat het in verbinding met het zenuwstelsel, al de aanstaande moeder of haar partner, de bel regelmatig over de buik rolt, zal de baby na de geboorte dit geluid herkennen en doorgaans als geruststellend ervaren.

€ 19,95

lees verder

Product
 

Heltiq Gaaskompres

HeltiQ Gaaskompres is een geweven, steriel gaasje/kompres dat geschikt is voor zowel het reinigen als het afdekken van droge of vochtige wonden. De gaaskompres heeft een fijne structuur en bestaat uit 100% katoen waardoor het uitermate geschikt is voor de opname van veel wondvocht. Daarnaast is het kompres comfortabel, zacht, rafelt niet en blijft het goed in model. De gaaskompres kan in combinatie met een wondontsmettingsmiddel worden gebruikt. Bewaar HeltiQ Gaaskompres op een droge en donkere plaats in de oorspronkelijke, ongeopende verpakking. Het kompres blijft dan steriel gedurende de houdbaarheidstermijn, welke vermeld staat op de verpakking. Inhoud: 16 stuks.

€ 1,99

lees verder

Product
 

Heltiq Kraammatras 2 Stuks

HeltiQ Kraammatras beschermt het matras, molton en hoeslaken tegen doorlekken van vruchtwater in de periode voor of tijdens de bevalling. Het kraammatras bestaat uit een hoog absorberende laag die vocht direct omzet in een gel en zo lekken voorkomt. Advies is om het kraammatras samen met de matrasbeschermer te gebruiken. Voor extra vochtabsorptie kan de onderlegger erbij gebruikt worden. Inhoud: 2 stuks (60 x 90 cm)

€ 5,99

lees verder

Product
 

Super weekenddeal: 60% korting op ALLE* winterkleding

De Vintage Kilo Sale